De Emotie Coach
 DELTA EMOTIE COACH

Een Nieuwe frisse start met ongekende mogelijkheden om dit een fantastisch mooi jaar te laten worden! 

Graag wil ik jou via deze weg een heel mooi 2023 toewensen!

 

De jaarwisseling is voor velen een moment om te reflecteren op het voorgaande jaar en plannen te maken voor de tijd die komen gaat...

 

Wellicht heb je ook al nagedacht over jouw verlangens voor het komende jaar. Of anders heb je misschien al bedacht wat je in ieder geval niet meer wilt.
Toch blijkt het in de praktijk vaak lastig om echt te veranderen.

De angst voor het onbekende is zo groot dat je het toch maar weer naast je neerlegt of uitstelt. Je past je aan en focust vooral op de behoeften van anderen in de hoop dat het ooit, een keer, op een dag gaat worden zoals jij het ten diepste zou willen.
Je hebt plaats genomen in de wachtkamer van je eigen leven.

Nog een stap verder en je leeft het leven van een ander of speelt een hele slechte bijrol in de film van iemand anders. En dat is echt shit.
Waardevol dus om juist die eigenschappen in jezelf te ontwikkelen die noodzakelijk zijn om trouw te blijven aan jezelf.

De gloednieuwe online aanpak geeft je die handvatten en ervaringen waardoor jij in staat zult zijn om jouw eigen leven te leven. Koers te houden, trouw te blijven aan jezelf ook als niemand je kan volgen. Zodat jij kunt gaan doen wat goed en kloppend is voor jou.

De meest krachtige inzichten en ervaringen van succesvolle Transformatie-trajecten en “uit de duisternis naar het licht”  bundelen we samen en  komen er binnenkort aan. Hiermee heb je goud in handen om succesvol door jouw leven heen te navigeren. ‘Succesvol’ in de zin van wat dáádwerkelijk goed en kloppend is voor jou.

Meld je aan om als een van de eerste ermee aan de slag te kunnen
gaan!
Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Warme groet,
Nick

 

 

 

Let's go for it!

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram